Nikolić u Rabotničkom

Lokalni sport - Utorak 08.05.2012 - 08:50

Petar Nikolić (18), koji je košarkašku karijeru počeo u vranjskom Ekonomcu, a potom igrao za KK Jug, KK Morava iz Vladičinog Hana i BSK Junior iz Bujanovca, uveliko trenira sa ekipom makedonskog superligaša Rabotničkog.

- Prošao sam probu i zadovoljio. Igram na poziciji pleja i treniram sa seniorima među kojima ima i internacionalaca. Radimo tri puta dnevno, naporno je, ali posvetio sam se košarci i ništa mi nije teško – kaže Nikolić.

 

Njegov status u ekipi koja ima šampionske ambicije i traži izlazak u Evropu zavisiće od politike kluba, zapravo od odluke da li će na mesto pleja dovesti nekog internacionalca ili ne.

 

- U svakom slučaju ozbiljno računaju na mene, i ako ne bude trenutno mesta u prvoj ekipi igraću za juniore. Važno je da sam došao u profesiaonalnu sredinu gde mogu da svoj talenat i dalje razvijam, gde mogu da napredujem, kako bih standardno zaigrao u najjačim košarkaškim ligama – kaže Nikolić.

 

Talentovani plej ima pozive da se vrati u hansku Moravu, novog prvoligaša u Srbiji, gde je i ranije nastupao sa uspehom, iako je bio među najmlađima u sastavu seniorske ekipe. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: