Novi sukobi oko omladinaca

Lokalni sport - Petak 22.06.2012 - 00:26

Trener Zdravković potvrđuje da četvorica fudbalera: Savić, Miletić, Nikolić i Petković nisu trenirali sa omladincima i da nisu ni bili na stadionu da budu deo tima, već su došli pred utakmicu.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama
- Znali smo sve to, ali, ponavljam, bojim se da su to opstrukcije od trenera iz prvog tima i njegovih pomagača-satelita. Momci su isuviše mladi da bi mogli da se tako ponašaju, na svoju ruku. 
 
Morali smo da odlučimo: da li da ih vodimo ili ne? Da ih nismo poveli brujalo bi po gradu da smo izgubili prvenstvo zbog naše samovolje. Ipak, imam dovoljno iskustva i smatram da sam pogrešio, nisam trebao nikog da slušam i trebalo je da ih ostavim ispred svlačionice u Vranju – ističe Zdravković.
 
Dvojica „prvotimaca“, Petković i Nikolić javili su se koordinatoru mlađih selekcija Joci Ristiću  izjavivši da su povređeni.
 
- Da, javili su mi se, ali bili su dužni da budu na stadionu sa saigračima. Da li su i koliko povređeni odlučuje klupski lekar, dr Jovaica Kostić. Možda su i povređeni igrali, s obzirom da nisu pružili masimum na terenu – ističe Ristić. 
 
Mnogi prebacuju treneru Zdravkoviću što je u rezervu stavio najboljeg strelca omladinaca i drugog strelca lige, Aleksandra Stojkovića. 
 
Mladi golgeter je vidno deprimiran ušao u igru tek u 83. minutu. 
 

Kako ističu u klubu, bio je žrtva igranja onih koji to nisu zaslužili, bez obzira na njihov status. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: