Novi TRENER Radnika traži POLA NOVOG TIMA

Lokalni sport - Četvrtak 05.01.2017 - 09:23

Vranje - Doskorašnji trener Voždovca Bratislav Živković najavio je je da bi u zimskom prelaznom roku trebalo dovesti petoricu ili šestoricu kvalitetnijih fudbalera, da veruje uspeh, ali da ne želi ništa da obećava.

Živković u potrazi za igračima. Foto: FK Radnik Živković u potrazi za igračima. Foto: FK Radnik

Živković će rad sa timom započeti već u ponedeljak, nakon prozivke igrača.

On ističe da mu je izuzetno mi je drago što je dobio poverenje ljudi koji, kako je rekao,  ulažu velike napore da Surdulica i ovaj deo Srbije ima jednog superligaša.

- Došao sam u klub koji polako ali sigurno laganim koracima stiče autoriret u Super ligi i koji ima velike ambicije da u narednom periodu zadrži status superligaša.

Što se tiče mojih prvih koraka ovde, najpre moramo poraditi na formiranju tima i dovođenju novih igrača, trebaće nam pet ili šest kvalitetnijih igrača.

Što se tiče priprema, one moraju biti odrađene onako kako treba i da već u prvo kolo nakon ove zimske pauze uđemo što agresivnije i žešće i u startu napravimo jedan dobar rezultat
- kaže Živković.    

Jesenji deo šampionata Radnik je završio na 13. mestu na tabeli, od ukupno 16 timova, sa 20 bodova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: