Novo priznanje za Tasića

Lokalni sport - Četvrtak 31.01.2013 - 00:51

Miloš Tasić, strelac SK Vranje, pozvan je u juniorsku reprezentaciju Srbije za prvenstvo Evrope vazdušnim oružjem, koje će se održati u Danskoj, od 25. februara do 3. marta.

Tasić Tasić

Njemu je poziv uručio selektor Goran Maksimović, kao i trener juniorske selekcije Lidija Mihajlović.

Tasić je poziv dobio za pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Smederevu, od 10. do 7. februara, zaključno sa održavanjem finala Kupa SSS.

Bogdan Mitrov,  trener vranjskih strelaca, ne krije zadovoljstvom što Tasić potvrđuje vanserijsku klasu.

- Ovo je još jedno veliko priznanje za naš klub i Tasića, koji pokazuje da se razvija u vrsnog strelca, istinskog i pravog šampiona.

U sastavu junioske reprezentacije sa njim će biti Stefan Aleksandrovski i Andrija Milovanović – kaže Mitrov.

Žensku juniorsku reprezentaciju činiće: Tiha Todorović, Tijana Kolarik i Dragana Paleček.

Za sastav seniorske reprezentacije u gađanju seniorskom puškom, od muškaraca pozvani su: Nemanja Mirosavljev, Stevan Pletikosić i Dragan Marković, a od žena Ivana Maksimović, Andreja Arsović i Jelena Živković.

U gađanju pištoljem pozvani su od muškaraca:  Andrija Zlatić, Mikel Damir i Dimitrije Grgić, a od žena: Zorana Arunović, Bobana Veličković i Jasna Šekarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: