Od fudbala za Pozorište - 2.800 dinara

Lokalni sport - Sreda 30.01.2013 - 08:54

Ekipa Garnizona Vranje pobednik je tradicionalnog humanitarnog turnira u malom fudbalu, odigranog povodom Dana grada u Sportskoj hali.

Za uspeomu sa finala Za uspeomu sa finala

Na turniru je učestvovalo osam ekipa: Garnizon Vranje, Gradska uprava, “Mediji”, Policijska uprava Vranje, „Alfa“, „Simpo“, „BAT“ i „Elektrodistribucija“.

Ekipa Garnizon Vranje u finalu je pobedila ekipu Policijske uprave Vranje, rezultatom 2:0. Treće mesto osvojila je ekipa Gradske uprave pobedivši ekipu „Simpa“, rezultatom 4:2.

Za najboljeg strelca na turniru proglašen je Dalibor Ilić iz ekipe „Simpa“, a za najboljeg golamana Dragan Spirić, iz Gradske uprave.

Sav prihod od humanitarnog turnira išao je za obnovu pozorišta „Bora SAtanković“. Sakupljeno je, prema saznanjima dobijenim iz Sportskog saveza, 2.800 dinara.

Rezultati kvalifikacionih utakmica: „Alfa“ – Garnizon Vranje 2:4, Policijska uprava – „Elektrodistribucija“ 4:3, Mediji – „Simpo“ 1:2, Gradska uprava – „BAT“ 1:0.

Polufinale: Gradska uprava – Policijska uprava 1:2, Garnizon Vranje – „Simpo“ 5:2.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: