Omladinci u Nišu

Lokalni sport - Petak 18.05.2012 - 11:28

U subotu i nedelju igra se redovno kolo u ligama mlađih kategorija regiona istočne Srbije grupa „Jug“.

Petlići Vranja Petlići Vranja

Omladinci Dinama u nedelju gostuju ekipi Sinđelića u Nišu. Utakmica se igra od 11 časova i u mnogome može da odluči da li će mladi Dinamovi igrači osvojiti prvo mesto i plasirati se u Kvalitetnu ligu Srbije.

Kadeti OFK Vranje igraju u nedelju na Gradskom stadionu protiv Dubočice iz Leskovca od 11 časova, a pioniri tog kluba od 13 časova, takođe, sa vršnjacima Dubočice iz Leskovca.

- Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na Gradski stadion i uživaju u igri mladih fudbalskih talenata iz Vranja i Leskovca – ističe Srđan Paunović Laza, jedan od trenera u OFK Vranje.

Kadeti i pioniri Dinama gostuju u nedelju vršnjacima u Topličanina u Prokuplju.

Utakmice se igraju od 11 i 13 časova. Trener pionira, Zoran Stanojković Peca ubeđen je u uspeh svojih igrača, koji se bore za prvo mesto u ligi.
 
Najmlađa kategorija, petlići OFK Vranje u subotu, na Gradskom stadionu, dočekuju ekipu Sloge iz Leskovca.

- Ekipa Sloge je u vrhu tabele, ali i m i imamo svoje adute i sportski je da očekujemo pobedu – kaže mladi golgeter OFK Vranje Lazar Bogdanović.

Petlići Dinama u nedelju gostuju u Vlasotincu ekipi Vlasine. Utakmica se igra od 11 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: