"Ostajem u Surdulici"

Lokalni sport - Četvrtak 04.07.2013 - 08:11

Nikola Stojanović (29), minule sezone bio je jedan od najboljih odbrambenih igrača FK Radnik, novog člana Prve lige Srbije.

Stojanović u skoku Stojanović u skoku

Imponuje profesionalnim odnosom na treninzima i utakmicama i zato je izuzetno cenjen i poželjan u mnogim ekipama.

Trenutno je na odmoru, a njegovi dalji planovi zavisiće od uprave Radnika. Ukoliko žele da nastave saradnju biće im na raspolaganju.

- Videćemo kad dođe prozivka, da li će biti promena u stručnom štabu, na koje igrače iz protekle sezone računa uprava. Ne opterećujem se, ako sam potreban biću im na raspolaganju.

Imam dovoljno iskustva i prvoligaškog i internacionalog jer sam već igrao u Bugarskoj.

Moji planovi su vezani za Radnik, imam porodicu, živim u rodnom Levosoju, nastavljam započete studije na fakultetu koje sam nekada zapostavio zbog fudbala. Nadam se daću ih ubrzo završiti – kaže Stojanović.

Njegova deviza uvek je bila da igra profesionalno fudbal, pruža  malksimum i za to budete odgovarjuće plaćen.

- Od fudbala sam živeo do sada. Iz vranjskog Dinama sam otišao kada sma odlučio da ne igram bez para i video da klub ide stranputicom.

Ako neko u Vranju, u Dinamu odigra 10 i više sezona u kontinuitetu, a ne prima odgovarajuću platu, koja nije velika i ako po završetku karijere ne može da mu nađu odgovarajući posao prema školskoj spremi onda ne treba da gubi vreme.

Ili da da nađe odgovarjući klub ili da se odluči za neko sigurnije i izvesnije zanimanje u životu – ističe Stojanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: