Ovog vikenda borba za plasman

Lokalni sport - Petak 04.05.2012 - 08:59

Dinamo i Radnik za sredinu tabele, BSK u borbi za opstanak.

FK BSK FK BSK

 Fudbaleri Dinama u 24. kolu Srpske lige „Istok“ gostruju u Žitorađi istoimenoj ekipi. Utakmica se igra u subotu, 5. aprila sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

 
U isto vreme svoju utakmicu igraće i fudbaleri Radnika iz Surdulice na gostovanju Svrljigu, poslednjeplasiranoj ekipi u ligi.
 
U taboru Dinama najvaljuju nastavak niza uspeha ovog proleća i veruju da će se vratiti neporaženi. 
 
U Radniku ističu, da sve osim pobede bio bi neuspeh za njih bez obzira što gostuju.
 
U 24. kolu Niške zone, ekipa Morave iz Vladičinog hana je domaćin ekipi Vučja. Zbog izgreda na svom stadionu, u 21. kolu protiv niškog Palilulca, Hančani su kažnjeni i kao domaćini igraju u Leskovcu. Prednost imaju fudbaleri Vučja i očekuje se njihova pobeda.
 
Bujanovački BSK, koji se grčevito bori za opstanak u zoni, gostuje u Kuršumliji ekipi Kosanice koja je najverovatnije ispala iz lige. Očekuje se da fudbaleri BSK-a pobede, u suprotnom znatno će umanjiti svoje šanse za opstanak.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: