Petlići Dinama visoko lete

Lokalni sport - Sreda 13.11.2013 - 09:21

Marko Novković, Filip Petrović, Aleksandar Milenković i golman Ognjen Ristić, petlići FK Dinama iz Vranja izborili su mesto u selekciji Pčinjsko-jablaničkog okruga za 2002. godište, nakon odličnih igara koje su pružili na selektivnim utakmicama.

Selektovani petlići sa trenerom Ristićem Selektovani petlići sa trenerom Ristićem

- Oni su u oktobru i novembru odigrali četiri utakmice, u  Vranjskoj Banji, Vladičinom Hanu, Surdulici i Pirotu i pokazali kvalitet koji je zadovoljio kriterijume za selekciju PJO.

Na selektivnim utakmicama bili su i Aleksandar Antić, Zoran Jašarević i Aleksandar Stojilković koji ovog puta nisu prošli, ali imaju potencijal i treba da nastave još više da rade kako bi sleću priliku iskoristili – kaže za OK Radio Joca Ristić, trener koji je selektirao 2002. godište i sa njim ostvario velike uspehe u okrugu.

Dečaci iz Pčinjsko-jablaničkog okruga pobedili su selekciju Niško-pirotskog okruga, u dva navrata, 4:1 i 3:0.

Mladi fudbaleri FK Dinamo su ostavili odličan utisak, odigrali su veoma dobro i na taj način repzentovali sebe i svoj klub.

- Izuzetno sam ponosan na ovu decu jer se radi o talentovanoj generaciji koja je pokazala na mnogim turnirima i takmičenjima zavidan rezultat.

Sledeće godine ova četiri igrača biće pozvani na selektivnu utakmicu u Zaječaru – navodi Ristić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: