Pioniri pred Prvom ligom

Lokalni sport - Sreda 20.06.2012 - 00:33

Pioniri Dinama osvojili su prvo mesto u niškoj grupi lige regiona istočne Srbije i igraće baraž sa prvakom pomoravske grupe, ekipom Župe iz Aleksandrovca, za plasman u Kvalaitetnu pionirsku ligu Srbije.

Pioniri Dinama Pioniri Dinama
Ovo je još jedan veliki uspeh mlađih kategorija na čelu sa koordinatorom Jocom Ristićem i svetla tačka u današnjem Dinamu. 
 
Zoran Stanojković Peca, trener pionira, ističe da se radi u talentovanoj generaciji koja je bila ubedljiva u prvenstvu.
 
- Jedinog konkurenta smo imali u leskovačkoj Slogi. U poslednjem kolu pustili smo mlađe godište jer smo odavno obezbedili prvo mesto. Igrali smo u kontinuitetu dobro, izuzetno efikasno, napadački što nam je donelo uspeh. Dali smo 108 golova, a primili 24 – ističe Stanojković, trenutno najbolji trener mlađih kategorija u Vranju. 
 
U baražu će igrati sa ekipom Župe iz Aleksandrovca. Protivnik je nepoznanica, pa će se u meč ući rasterećeno sa maksimom. Ko je bolji neka ide u elitu“.
 
- Ne poznajemo ekipu Župe, ono što znamo je da imaju pa dečaka koji igraju za reprezentaciju okruga. Imamo i mi reprezentativce. Očekujemo da u dve utakmice baraža pružimo maksimum, prikažemo dopadljivu i dobru igru. Nećemo se opterećivati ulaskom u Kvalitetnu ligu, ali sportski je da se nadamo uspehu – kaže Stanojković.
 

Baraž mečevi se igraju u četvrtak 21. juna u Aleksandrovcu i 27. juna, u sredu, u Vranju. Utakmice počinju od 17 časova i 30 minuta. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: