Proglašeni NAJBOLJI SPORTISTI u 2017.

Lokalni sport - Utorak 30.01.2018 - 08:59

Ivana Davidović, članica KBK Vranje, najbolja je sportistkinja, karatista Marjan Janković najbolji sportista, a FK Dinamo je najbolji sportski klub u Vranju u protekloj godini.

Ivana Davidović, najbolja sportistkinja Vranja u 2017. godini FOTO: vranje.org.rs Ivana Davidović, najbolja sportistkinja Vranja u 2017. godini FOTO: vranje.org.rs

Najuspešniji u vranjskom sportu su proglašeni na tradicionalnoj svečanosti koja se održava povodom 31. januara, Dana grada.

Posthumno priznanje uručeno je porodici Dragorada Stanića, dugogodišnjeg sportskog novinara iz Vranja.

Najbolji stručnjak za 2017. godinu je trener GMFK Vranje Goran Jović Belča, stručnjak u oblasti sporta je Dejan Stajić Sose, fudbalski sudija, sportsko iznenađenje je Aleksandar Nikolić, a sportski radnici godine su Marjan Đorđević Macan i Zoran Arizanović.  

Specijalna priznanja pripala su Darku Arsiću i Slađanu Dragišiću.

Najbolji kolektiv u oblasti rekreativnog sporta je Atletski klub „Vranjski maratonci“.


Dodeljena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim nadama grada Vranja.

Na svečanosti je govorio gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković koji je rekao da je Vranje grad rasadnik sportskih talenata i dodao da će lokalna samouprava nastaviti sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu, posebno u oblasti školskog i rekreativnog sporta.

Prisutnima se obratio i gradski većnik Nenad Đorđević koji je govorio o uspesima vranjskih sportskih kolektiva, napominjući da je konačni cilj da Vranje bude grad u kome je sport dostupan svima.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: