Sjajan dribler

Lokalni sport - Subota 03.05.2014 - 08:40

Vranje – Filip Petrović, rođen je 2002. godine i sa velikim uspehom igra za petliće Dinama. Jedan je od najperspektivnijih igrača u fudbalskoj školi koju sa uspehom vode treneri Joca Ristić i Dragan Stojanović Firga.

Filip Petrović Filip Petrović

Joca Ristić o njemu ima samo reči pohvale.

- Radi se o mladom fudbaleru koji standardno nastupa za selekciju petlića, igra na poziciji levog veznog, odlikuje se sjajnom tehnikom i poseduje odličan pregled igre. Ističe se kao asistent u igri, odlično igra levom nogom i dobar je dribler.

Pored ofanzivnih karakteristika koje ga odvajaju od vršnjaka. Dobar je u duel igri i može da odgovori na defanzivne zadatake. Ne spada u grupu igrača koji se oslanjaju samo na talenat već vredno radi na treninzima i zato konstatno napreduje.

Zna da oduzme dosta lopti i veoma je produktivan za tim, funkcionalan igrač koji sme da preuzme odgovornost u igri na sebe u svakom trenutku što je veoma pozitivna stvar. Redovno je pozivan na selekcijama regiona istočne Srbije gde ostavlja odličan utisak – navodi Ristić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: