Smeši se Prva liga

Lokalni sport - Subota 09.06.2012 - 01:33

Omladinci Dinama u nedelju su slobodni, te će se mirno spremati za debi sezone, utakmicu u Nišu protiv omladinaca Cara Konstantina, koja se igra naredne nedelje, 17. juna.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama
- Ukazala nam se je velika šanasa jer je u u sredu, u vanrednom kolu, ekipa Timoka iz Zaječara, naš glavni konkurent u borbi za prvo mesto, izbugila u Nišu od Car Konstantina, rezultatom 4:1. 
 
Nakon toga, preuzeli smo vošstvo na tabeli sa jednim bodom prednosti. Naredne nedelje doći će do raspleta, nadam se u našu  korist. Pobeda nad ekipom Car Konstantina donosi nam plasman u Prvu ligu Srbije. 
 
Ekipa Timoka gostuje u Žitorađi domaćoj ekipi. Sloviće za favorita, ali ako izbuge ili igraju nerešeno mi i sa porazom u Nišu bićemo prvaci – komentariše za OK radio Slobodan Zdravković Maki, iskusni trener omladinaca Dinama, jedan od vranjskih najboljih trenera.
 
Omladinci Dinama biće kompletni jer će im se pridružiti mladi prvotimci, poput Nikolića i drugih. 
 
U slučaju plasmana u Prvu kvalitetnu ligu omladinaca, od jeserni ljubitelji fudbala mnoći će da gledaju omladince Partizana, Crvene Zvezde, OFK Beograda i drugih renomiranih srpskih ekipa. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: