Sokoli u finalu Kupa

Lokalni sport - Ponedeljak 14.05.2012 - 09:03

Juniori Sokola su se sigurnom igrom i ubedljivim trijumfom nad Crvenom zvezdom plasirali u finale juniorskog Kupa Srbije.

Pobedom od 56:0 najavili su juriš na prvi pehar namenjen juniorima u takmičenju koje se igra po kup-sistemu.

Vranjani su bili bolji u oba dela igre i koristeći iskustvo svojih igrača od kojih većina nastupa za seniorsku ekipu slavili ubedljivu pobedu.

Soko je poveo već u 5.minutu, kada je svih 6 poena postigao Filip Stošić. U desetom je Miloš Jovanović povisio, da bi isti akteri istim redosledom duplirali prednost u narednih 18 minuta. Do kraja poluvremena esej je postigao i Nikola Stojmenović.

U 42.minutu F.Stošić postiže het-trik kada se broje i eseji i golovi, a tri minuta kasnije u strelce se upisuje Nemanja Zlatanović. Deset minuta kasnije Gavrilo Cvetković polaganjem uz stative omogućuje F.Stošiću da postigne prvi gol posle eseja koji nije sam postigao.

Samo minut kasnije isto je ponovio posle eseja Nemanje Petrovića. U 66.minutu prve poene beleži Đorđe Stošić, da bi lični učinak podigao na 6 poena posle drugog eseja Petrovića samo minut pre kraja za konačnih 56:0 protiv Crvene zvezde, čiji igrači praktično nisu ozbiljnije ugrozili domaće ni u jednom trenutku.

Soko se plasirao u prvo juniorsko finale Kupa Srbije, a tamo će mu protivnik biti ekipa Radničkog iz Nove Pazove.

Datum finala još nije određen, a domaćin će biti ekipa Radničkog.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: