Sose briljira u Crnoj Gori

Lokalni sport - Petak 25.05.2012 - 12:09

Nebojša Stajić Sose (29), bivša uzdanica vranjskog Dinama, od ovog proleća sa velikim uspehom igra za Jedinstvo iz Bijelog Polja, drugoligaša iz Crne Gore.

Stajić Stajić
- Prezadovoljan sam statusom u ekipi, u početku sam se prilagođavao ekipi i sistemu igre počeo sam da pružam maksimum i postižem golove – kaže za OK Radio Stajić.
 
Ugovor sa Jedinstvom mu važi na šest meseci, cilj je da uđu u Prvu ligu.
 
- Sve što smo dogovorili ugovorom ispunjeno je, naišao sam na izuzetno korektne ljude u klubu, što je danas retkost. U Drugoj ligi smo na drugom mestu, a sistem takmičenja je takav da drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igraju baraž za Prvu ligu. 
 
Trenutno od trećeplasirane ekipe bežimo osam bodova i sigurni smo učesnici baraža, nadam se i budući prvoligaši – navodi Stajić.
 
Prvenstvo Druge lige u Crnoj Gori je po kvalitetu u zaostatku u odnosu na isto takmičenje u Srbiji.
 
- Osim ekipa Čelika, Jedinstva i Mogrena iz Bara koje bi po kvalitetu bile negde u sredini naše Druge lige, ostale ekipe su u rangu republičke lige – kaže Stajić.
 
Uslovi za igru su skoro identični, ali su klubovi organizovaniji i više se ulaže u fudbal.
- Stadion Jedinstva je sličan kao naš „Jumka“, samo što ima sa obe strane tribine. Inače, zimus smo bili na pripreme 20 dana u Budvi, a potom u pauzi, kada je igrala reprezentacija Crne Gore, odradili pet dana mini pripreme – navodi Stajić.
 
Od plasmana i ambicija kluba zavisiće da li će ostati u Bijelom Polju ili ne.
 
- Najverovatnije ću ostati u Jedinstvu, pre svega zbog ljudi koji vode klub, a onda i trenera Jovice Nikolića, legende Crvene Zvezde. Veliki je stručnjak, zna da motiviše ekipu i može mnogo da mi pomogne oko nekog budućeg angažmana. Ali, to će sve zavisiti od mojih igara i uspeha Jedinstva – kaže Stajić.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: