Sudijska humanost

Lokalni sport - Nedelja 27.05.2012 - 12:55

Fudbalske sudije Miloš Anđelković iz Vranja i Nikola Veljković iz Bujanovca za ispoljenu hrabrost i humanost prilikom saobraćajne nesreće koja se dogodila u Grdeličkoj klisuri 15. maja, specijalno su pohvaljeni od FSS i predsednika sudijske organizacije Srbije, Bogoljuba Stepanovića.

Andjelković (levo) Andjelković (levo)

Naime, sudije Anđelković i Veljković su putovali na utakmicu 26. kola prvenstva niške zone u Leskovcu: Sloga - SFK Moravac (Predejane) kada su u Grdeličkoj klisuri, na izuzetno opasnoj krivini ispod sela Palojca, postali ne samo svedoci već i učesnici teške saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarili putnički automogil marke “Golf”, sa tablicama Gnjilana i kamion  BG registracije. 

Anđelković i Veljković su se bezbedno zaustavili a onda potrčali prema mestu nezgode.

- U očekivanju da stignu spasilačke ekipe sa potrebnom opremom, prišli smo putničkom automobilu gde je žena na sedištu suvozača prošla sa samo lakšim potresom, a onda pomogli vozaču da se iz slupanog putničkog automobila oslobodi, bezbedno izvuče i sačeka dolazak hitne pomoći.

Naravno da nam u tom trenutku nije na pameti bilo hoćemo li na vreme stići na igralište Sloge, jednostavno smo požurili da pomognemo povređenom putniku – izjavili su mladi arbitri.

Oni su uz razumevanje delegata Zorana Jovanovića i saglasnost predstavnika oba kluba početak utakmice pomerili za pet minuta, a potom posao obavili korektno.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: