Terzićeve "igre" oko Stefanovića

Lokalni sport - Sreda 27.06.2012 - 08:38

Iako je od tada prošlo mnogo vremena, u vranjskim fudbalskim grugovima još uvek je aktuelno pitanje - da li je sve čisto kada su u pitanju transferi Dejana Stefanovića?

Stefanović u sredini Stefanović u sredini
Ono što prevazilazi skromne moći svih Dinamovih čelnika i što je slučaj za više istance je prelazak Stefanovića u italijansku Peruđu, 2000. godine i odmah iste godine prelazak u OFK Beograd. 
 
Ova dva transfera Stefanović, kako piše na sajtu, odradio je kao slobodan igrač. 
 
Kao takav odlazi iz OFK Beograda u holandski Vitese. Kad odlazi kao slobodan igrač obeštećenja nema. 
 
Da li je to stvarno moguće u srpskom fudbalu i da li je OFK Beograd slučajnost? I da li je slučajno u tom periodu prvi čovek OFK Beograda bio Zvezdan Terzić, kasnije predsednik FSS-a i jedan od najpoznatijih begunaca od pravde?
 
Ništa nije slučajno, Zvezdan Terzić je zbog raznih zamešateljstva oko ugovora sa igračima OFK Beograda jedno vreme bio na udaru policije i istražnih organa. 
 
Morao je da se skloni od ruke pravde i da nekoliko godina  živi u Crnoj Gori. 
 

Kada su se „stekli“ uslovi vratio se u Beograd i Srbiju, bio dao izjavu istražnim organima i pod kaucijom pušten da se brani sa slobode. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: