Uspešan "Vranje open"

Lokalni sport - Utorak 05.06.2012 - 12:34

Karate klub Vranje, član Federacije šoto-kan saveza Srbije, organizovao je 14. međunarodni turnir u karateu “Vranje OPEN 2012”, u sportskoj hali, 3. juna.

KK Vranje KK Vranje

- Pokrovitelj takmičenja bio je Grad Vranje povodom gradske slave. Takmičenje je otvorio Zoran Antić, predsednik Sportskog saveza Vranje i zamenik predsednika Skupštine Grada, u prisustvu velikog broja zvanica iz sportskog i kulturnog života grada – navodi Nebojša Arsić, predsednik KK Vranje.

 

Na takmičenju je nastupilo preko 250 takmičara iz 22 kluba iz Bugarske, Makedonije, Republike Srpske i Srbije.  

 

-  Karate klub Vranje bio je najbrojniji klub, a ujedno i najuspešniji sa 23 zlata, 35 srebra i 23 bronze, ali kao domaćin nije učestvovao u konkurenciji za konačan plasman. Najbolja gostujuća ekipa bila je KK Tanden iz Surdulice, koja je ponela pehar za masovnost i najviše osvojenih medalja. Iza KK Tanden, najuspešniji po broju medalja je KK Feniks iz Vranja – ističe Ratko Krstić, trener KK Vranje. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: