Veliko priznanje za trenera Antića

Lokalni sport - Petak 21.12.2012 - 11:11

Aleksandar Antić, trener u FK Vranjska Banja, jedini sa “A” licencom na jugu Srbije, izabran je u IO trenerske organizacije regiona istočne Srbije.

Antić Antić

Privremeno rukovodstvo trenerske organizacije FSS sačekaće ponovljene izbore u Regionalnim fudbalskim organizacijama, kako bi moglo da oformi republičke organe i da krene da radi.

S tim u vezi, organizovan je prvi od četiri takva skupa, u prostorijama Gradskog fudbalskog saveza Niša. Prisustvovali su eminenti treneri, Miloljub Ostojić, Branko Babić i Miloš Paprica.

U ime rukovodstva FS RIS, predsednika Gorana Milanovića, rad Skupštine pozdravio je i svaku vrstu podrške i pomoći obećao generalni sekretar FS RIS, Blagoje Milošević.

Skupštini je, od 21. prisustvovalo 16 delegata (zbog nesporazuma u trenerskoj organizaciji GFS Leskovac, izostala je delegacija FS Jablaničkog okruga).

Oni su jednoglasnom odlukom za novog predsednika izabrali prof.dr. Stanimira Joksimovića Tašu, a za potpredsednike Vladana Petrovića i Bogišu Stojiljkovića.

Vanredno stanje u Organizaciji trenera Fudbalskog saveza Srbije potrajaće do 27. decembra ove godine za kada je zakazana vanredna izborna Skupština.

U Izvršnom odboru od sedam članova našli su se i Miodrag Nikolić, Saša Ilić, Aleksandar Joksimović i Aleksandar Antić.

Predsednik Nadzornog odbora je Goran Radević, a članovi Dragan Ilić i Dragan Stanković, u Komisiji za žalbe su Dragan Nikolić, Čedomir Dimitrijević i Dragan Cvetković, u Disciplinskoj komisiji su Zoran Milanović, Berko Mitić i Slobodan Ristić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: