Vladan Milojević: RESPEKT za RECKA i DINAMO

Lokalni sport - Sreda 11.10.2017 - 13:36

U ekskluzivnim izjavama za OK Radio pred utakmicu šesnaestinu finala Kupa Srbije između Crvene Zvezde i Dinama iz Vranja, treneri dve ekipe ističu poštovanje koje gaje jedan prema drugome i nadaju se dobroj utakmici.

Treneri lidera Super lige i Prve lige Srbije, Milojević i Antić FOTO: OK Radio Treneri lidera Super lige i Prve lige Srbije, Milojević i Antić FOTO: OK Radio

Beogradski crveno-beli i vranjski žuti se u sredu u 18 časova sastaju u odloženom meču šesnaestine finala Kupa Srbije na stadionu „Rajko Mitić“.

Trener Dinama Dragan Antić Recko kaže za OK Radio da je plasman Dinama u šesnaestinu finala Kupa već veliki uspeh i da je prilika za susret sa šampionskim timom Crvene Zvezde u elitnom domaćem takmičenju velika stvar za vranjski klub.

- Zna se da je Zvezda apsolutni favorit u meču, ali ovo je prilika za nas da pokažemo šta znamo i da nismo tek tako lideri na tabeli Prve lige.

Najvažnije je da utakmica bude dobra, a susret sa šampionom Super lige će biti i podstrek mladim vranjskim fudbalerima svih kategorija
– kaže trener Dinama.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, koji prepodne pred utakmicu provodi u prijateljskom ćaskanju sa Antićem, kaže za OK Radio da je njegov tim odmoran i spremno očekuje predstojeći meč sa Dinamom.

- Prethodni kratak predah od takmičarskih obeveza smo iskoristili da se odmorimo i sačekamo naše reprezentativce da se vrate u tim.

Nadam se dobroj utakmici protiv Dinama na početku napornog perioda sezone za Zvezdu, jer tokom celog novembra imamo non-stop mečeve sredom i subotom.

U svakom slučaju, ja uvek navijam za dobar fudbal, a za sve ostalo ćemo videti
– kaže Milojević.

Zvezdin trener ističe poštovanje za Dinamove uspehe koje Vranjanci nižu u aktuelnoj sezoni pod rukovodstvom Dragana Antića.

- Bez preterivanja, dolaskom Dragana Antića na čelo Dinama, fudbal u Vranju je podignut na znatno viši nivo, što nije slučajno.

To se vidi po odličnim igrama Dinama u Prvoj ligi koja je izuzetno teška i ja im od sveg srca želim da završe sezonu na prvom mestu i uđu u fudbalsku elitu Srbije, što je svakako potrebno gradu kao što je Vranje
- zaključuje u izjavi za OK Radio Vladan Milojević.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: