Vranjski derbi petlića

Lokalni sport - Četvrtak 07.06.2012 - 13:55

U redovnom kolu lige petlića regiona istočne Srbije grupa „Jug“ sastaju se mesnom derbiju najmlađi fudbaleri FK Dinamo i OFK Vranje.

Za meč vlada veliko interesovanje, a fudbaleri obeju ekipa očekuju pobedu. Utakmica se igra u četvrtak na Gradskom stadionu, sa početkom od 12 časova.
 
- Mislim da smno u odličnoj formi što smo pokazali na nekoliko poslednjih utakmica gde smo odigrali lepršavo i efikasno i pobedi iskazavši da imamo jednu od boljih ekipa u ligi – kaže Nikola Stojanović, golgeter OFK Vranje.
 
S druge strane u taboru Dinama svi su ubeđeni da im pobeda neće izmaći i da će ih nova tri boda učvrstiti u samom vrhu tabele gde su trenutno na drgom mestu i bore se za titulu prvaka lige.
 
Luka Arsenović, kapiten petlića FK Dinamo, smatra da su šanse za pobedu na strani njegove ekipe.
 
- Kad su derbiji u pitanju sve rezultati su mogući, ali mi smo kvalitetniji i bolji što smo im pokazali u prethodnim našim duelima. Očekujem veliku borbu, ali našu pobedu i veliko slavlje – ističe Arsenović.
 
Nakon odigravanja utakmice petlića svoje mečeve imaće kadeti i petlići FK Dinamo. 
 

Prvo će kadeti od 14 časova dočekati vršnjake FK Vrežina iz Niša, a potom pioniri od 16 časova vršnjake, takođe, FK Vrežine.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: