"Bilo je čarki u svlačionici!" Terzić o sukobu u Zvezdi: Izaći ćemo jači iz ovoga!

Nacionalni sport - Ponedeljak 20.12.2021 - 12:01

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se saopštenjem nakon što su u javnost procureli detalji o sukobu koji se desio u svlačionici crveno-belih, a u kome su se jedan na drugog namerili trener Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Terzić je istakao da je "fudbal pun emocija" i da su "čarke normalne", ali je istakao da se nada da će crveno-beli iz svega izaći jači.
 
U njegovom saopštenju se navodi sledeće: 
 
"Dejan Stanković je trener Crvene zvezde sa čvrstim ugovorom i punom podrškom kompletnog rukovodstva našeg kluba. Sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba napravili smo ove jeseni istorijske rezultate, najbolje u poslednjih 30 godina i ponosni smo i na njega i na naše igrače. 
 
Fudbal je sport ogromnih emocija i normalno je da pod velikim pritiskom i željom za uspehom dođe i do određenih čarki i nesporazuma među akterima i to se dešava u svim klubovima sveta. 
 
Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda, što niko nije očekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh. 
 
Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke. 
 
Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem - da Crvena zvezda bude najbolja. 
 
Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule", istakao je Terzić. 
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: