Krstajić morao da zove igrače iz Super lige

Nacionalni sport - Nedelja 12.11.2017 - 13:02

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić morao je da pozive igrače iz Super lige kako FS Srbije ne bi prekršio odredbe potpisanog ugovora.

Srbija imati 23 igrača u protokolu za duel sa Južnom Korejom FOTO: Printscreen Srbija imati 23 igrača u protokolu za duel sa Južnom Korejom FOTO: Printscreen

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u utorak očekuje druga kontrolna utakmica na azijskoj turneji, a protivnik "Orlova" biće selekcija Južne Koreje koja se takođe priprema za Mundijal u Rusiji.

Nakon trijumfa nad selekcijom Kine reprezentaciju su morali da napuste Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Duško Tošić i Filip Kostić zbog čega je v.d. selektora Mladen Krstajić morao da reaguje.

Naknadni pozivi uručeni su četvorici igrača iz Super lige Srbije Đorđu Ivanoviću (Spartak ŽK), Aleksandru Filipoviću (Voždovac), Nikoli Aksentijeviću (Radnički Niš) i Milošu Simonoviću (Napredak).

Razlog za ovakav potez Mladena Krstajića leži u činjenici da je FSS potpisao ugovor u kojem stoji da će Srbija imati 23 igrača u protokolu za duel sa Južnom Korejom.

Eventualno kršenje ove odredbe ugovora značilo bi i manju zaradu za FS Srbije, a "Blic" prenosi da će od azijske turneje srpska kuća fudbala zaraditi 500.000 evra.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: