Napadačima na vaterpoliste Crvene zvezde određen pritvor

Nacionalni sport - Utorak 12.02.2019 - 12:50

Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske "Crvene zvezde", određen je pritvor

Napad na vaterpoliste Crvene zvezde FOTO: youtube. Napad na vaterpoliste Crvene zvezde FOTO: youtube.
Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske "Crvene zvezde" i jednog od njih lakše povredili, večeras je određen jednomesečni pritvor, dok je treći osumnjičeni 23-godišnjak pušten da se brani sa slobode.
 
Oni su pritvoreni jer ih je policija osumnjičila za krivično delo teške telesne povrede u pokušaju i krivično delo razbojništva, tokom kojeg su oduzeli klupski dres srpskim sportistima, prenela je Hina. 
 
U subotu su na Rivi najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuta trojica vaterpolista "Crvene zvezde".
 
Sportiste su, u nameri da im oduzmu klupska obeležja, više puta udarili šakama, nogama i palicama, a jedan od vaterpolista je, bežeći od napadača, skočio u more.
 
Kriminalističko istraživanje traje dok se ne pronađu još dvojica osumnjičenih za kojima policija traga od subote.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: