Nikolić: Nedopustivo je da napravimo 21 grešku

Nacionalni sport - Sreda 06.12.2017 - 07:56

Imali smo puno problema sa sastavom ekipe. Dosta je povređenih igrača, pa sam dao šansu mlađima. Što se tiče same utakmice, odigrali smo nešto u prvom poluvremenu - kaže trener Partizana

Nikolić dao šansu mlađima FOTO: YouTube screenshot Nikolić dao šansu mlađima FOTO: YouTube screenshot

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je Lijetuvos ritas na današnjem meču kaznio veliki broj grešaka koja je njegova ekipa napravila u napadu.

- Imali smo puno problema sa sastavom ekipe. Dosta je povređenih igrača, pa sam dao šansu mlađima. Što se tiče same utakmice, odigrali smo nešto u prvom poluvremenu, ali je nedopustivo da napravimo 21 grešku u napadu. Iskusna ekipa Ritasa je to kažnjavala i trenutno su mnogo uigraniji od nas - rekao je Nikolić posle utakmice, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Viljnusu od Lijetuvos ritasa sa 93:75 u sedmom kolu Grupe C Evrokupa.

- Imali smo previše izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, što su oni iskoristili i stekli dvocifrenu prednost. Mislim da smo igrali dobro u prvoj i nekim delovima treće četvrtine, kada smo imali ekstra pas, i mislim da je to ono kako treba da igramo u nastavku sezone - rekao je bek crno-belih Vanja Marinković.

Kao i Marinković i Marko Čakarević je naveo da su crno-beli imali mnogo izgubljenih lopti.

- Igrali smo dobro tokom prvih 10, možda 15 minuta, ali nakon toga smo ih pustili da preuzmu kontrolu nad utakmicom. Imali smo mnogo izgubljenih lopti i dopustili smo im puno skokova i lakih poena. Od druge polovine meča, izgubili smo svaku šansu da dođemo do pobede - rekao je Čakarević.

Partizan je upisao i šesti poraz u Evrokupu, a u narednom kolu dočekuje Bilbao.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: