Novak bez velikih očekivanja u SAD

Nacionalni sport - Subota 10.03.2018 - 11:03

Ovde sam imao mnogo uspeha u prošlosti, ali sada nisam u istoj situaciji. Ne samo zbog renkinga, već i zbog toga što nemam mečeve u nogama. Ciljevi su drugačiji, iskreno će Novak Đoković

Ciljevi su drugačiji FOTO: Getty Images Ciljevi su drugačiji FOTO: Getty Images

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković spreman je za nastup u Indijan Velsu, a uoči starta je poručio da mu je najvažnije da prvo vrati samopouzdanje.

- Nisam imao priliku da igram mnogo mečeva u prethodnom periodu. Samo četiri u poslednjih osam meseci, pa bih voleo samo da zaigram bez ikakvog bola. Naravno, kao profesionalni sportista ne možeš očekivati da te ništa ne boli, ali već dve godine se mučim sa istim problemom i nadam se da je tome došao kraj – poručio je Srbin.

Novak će u drugom kolu turnira igrati protiv japanskog tenisera Danijela Taroa, sa kojim se do sada nije sastajao, a uz to Srbin ističe da mu je drago što se vraća tenisu baš u Indijan Velsu.

- Pored grend slemova, ovo su najveći turniri koje imamo na Turu. Ovde sam imao mnogo uspeha u prošlosti, ali sada nisam u istoj situaciji. Ne samo zbog renkinga, već i zbog toga što nemam mečeve u nogama.

Ciljevi su drugačiji, želim samo da što zdraviji otvorim turnir, pa da pođem odatle. Naravno, kad jednom kročiš na teren, cilj je samo pobeda. Drago mi je da sam uspeo da se oporavim u kratkom roku posle operacije i želim da izvučem maksimum iz sebe u ovom trenutku. Ujedno i da uživam na terenu – zaključio je Đoković.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: