Šćepović i Sretenović idu u Koreju

Nacionalni sport - Nedelja 30.12.2012 - 12:00

Dvojica fudbalera Partizana nastaviće karijeru u južnokorejskom Busanu, pišu Večernje novosti.

Šćepović i Sretenović idu u Koreju Šćepović i Sretenović idu u Koreju

Napadač koji je jesenji deo prvenstva završio kao prvi strelac ekipe u Jelen Superligi i štoper koji skoro da nije ni igrao, u Aziju putuju sledeće nedelje.

Menadžer Fakrija Šekularac rekao je ranije za Sport da je posao u Južnoj Koreji "završen".

"Sve je dogovoreno, Stefan i Sreten će ubrzo obući dres Busana. Tokom pregovora s Korejcima sam sve vreme bio u kontaktu sa Tumbakovićem, a sutra ćemo se na stadionu u Humskoj 'pogledati u oči' i, nadam se, nazdraviti zaključenju posla. Fudbaleri putuju sa mnom u Aziju 4. ili 5. januara," izjavio je u petak uveče Šekularac.

U međuvremenu, u subotu, menadžer koji već godinama radi na korejskom tržištu sreo se sa sportskim direktorom 'crno-belih' Ljubišom Tumbakovićem.

Stefan Šćepović stigao je u Partizan u julu, odigrao u svim takmičenjima 25 utakmica i postigao osam golova.

Sreten Sretenović je u Humsku došao na kraju letnjeg prelaznog roka, krajem avgusta, a od tada je u dresu prvaka Srbije odigrao samo tri meča, jedan u Jelen Superligi, dva u Kupu.

Nema informacija koliko je obeštećenje koje će pripasti Partizanu ali su obojica igrača stigli u Beograd pod povoljnim uslovima, prema informacijama specijalizovanih sajtova Sretenović je koštao 100.000 evra, Šćepović je stigao kao slobodan igrač.

'Crno-beli' još nisu završili nijedan posao u prelaznom roku, koji formalno nije ni počeo, ali je jasno da će, u slučaju da Šćepović ode u Koreju trener Vermezović na raspolaganju imati samo dvojicu klasičnih napadača, Marka Šćepovića i Mitrovića.

Zabija se, gotovo izvesno, neće vratiti posle odmora, Eduardo će igrati u Brazilu.

B92, Večernje novosti, Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: