Veliki povratak: Đoković preslišao Tima u Melburnu!

Nacionalni sport - Sreda 10.01.2018 - 08:52

Novak Đoković vratio se na teren posle šestomesečne pauze i u dva seta pobedio Dominika Tima, u egzibicionom meču na Kujong Klasiku u Melburnu.

Novak slavio za samo 64 minuta FOTO: Getty Images Novak slavio za samo 64 minuta FOTO: Getty Images

Nekadašnji najbolji teniser sveta slavio je posle 64 minuta igre protiv Austrijanca – 6:1, 6:4.

Srpski teniser odigrao je furiozan prvi set u kojem je dopustio Timu samo jedan gem i posle samo 20-tak minuta igre na semaforu je bilo 1:0.

Ljubitelji tenisa imali su šta da vide od Đokovića koji je delovao veoma raspoloženo, a posebno raduje dobar servis, koji je možda i najvažniji u povratku na teren.

Tri puta je napravio brejk u prvom setu, a imao je samo tri neiznuđene greške u ovom periodu meča.

Novak je pokazao da je povreda lakta iza njega – povreda koja ga je odvojila od terena šest meseci i zbog koje je poslednji meč odigrao još na Vimbldonu 2017. godine.

Tokom drugog seta videli smo znatno veću borbu na terenu, Tim je više pretio i mogao je do brejka na rezultatu 4:4. Ipak, Đoković je tada spasao nekoliko brejk-lopti, dobio gem, a potom i napravio brejk za pobedu – 6:1, 6:4.

Srpski teniser vratio se na trijumfalan način i igra protiv Tima može da samo da raduje ljubitelje "belog sporta".

Australijan open na programu je od 15. do 28. januara.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: