ČUDO! Teniserka stara 15 godina izbacila Venus Vilijams, pa joj se izvinjavala! /VIDEO/

Svetski sport - Utorak 02.07.2019 - 12:35

Kori Gauf, mlada 15-godišnja teniserka, napravila je nestvarnu seznaciju i savladala Venus Vilijams sa 6:4, 6:4. Amerikanka ne da nije imala straha protiv mnogo starije sunarodnice, već ju je naterala da joj aplaudira.

Nije znala šta je snašlo FOTO: AP Nije znala šta je snašlo FOTO: AP
I na sve to, bacimo još jednu bombastičnu informaciju. Ovo je bilo ovoj devojci prvi meč na travi u karijeri!
 
Prva naznaka velikog preokreta stigla je u petom gemu prvog seta, tada je napravila brejk, a Venus je postalo jasno koga ima preko puta sebe. Rutinski je privela set kraju, a onda sela na klubu i potpuno smirena uzela užinu. Napunila je baterije i u drugom setu ponovila isti scenario.
 
Koliko je bila dominantna svedoči da je Venus u jednom momentu nemoćno pogledala u trenera, kao da ga je pitala: I, šta da sad da radim?
 
Ruka je zadrhtala devojci tek na meč lopti, imala je tri prilike da završi meč, ali nije uspela. U jednom trenutku je iskusno zatražila "čelendž" iako je lopta očigledno bila u autu! Nakon toga je postalo jasno da sve drži u svojoj ruci i izborila plasman u drugo kolo.
 
Zanimljivo da su se sve teniserke srdačno pozdravile, a delovalo je da se novo tenisko čudo izvinjava idolu zbog pobede.
 
A tamo je čeka Magdalena Ribarikova koja je sa 6:2, 6:4 dobila Arinu Sabalenku. Pa, možda je nova senzacija iza ugla.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: