Federer obožava kad Stan pobeđuje

Svetski sport - Utorak 09.06.2015 - 08:02

Rodžer Federer i Stan Vavrinka, dvojica najboljih švajcarskih tenisera, još jednom su pokazali da imaju odličan odnos.

Vavrinka je u četvrtfinalu nedavno završenog Rolan Garosa ubedljivo pobedio Federera sa 3-0, ali to nije uticalo na njihovo prijateljstvo.

Stan je nekoliko dana kasnije osvojio titulu u Parizu, svoju drugu u karijeri, sjajnim trijumfom nad najboljim igračem planete Novakom Đokovićem.

„On je uvek srećan kada ja pobedim, to je istinska sreća. Uvek me podržava. Voli kada ja pobeđujem, obožava“, rekao je Vavrinka.

Iako je uvek bio veoma dobar, odnos Federera i Vavrinke doveden je u pitanje posle njihovog meča u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu prošle godine. Tada je momak iz Bazela slavio posle velike borbe, ali se povredio i morao je da preda finale Novaku Đokoviću.

Susret u londonskoj „O2“ areni obeležio je i sukob Stana sa Rodžerovom suprugom Mirkom, koja ga je nazvala „plačljivkom“.

Ipak, problem je zbližio dvojicu Švajcaraca koji su nekoliko dana kasnije doneli prvu titulu svojoj zemlji u Dejvis kupu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: