Italijani prete Šveđanima pred revanš: Biće “tuča” u Milanu

Svetski sport - Nedelja 12.11.2017 - 13:04

Nadamo se da će u drugom meču sudija da nam dozvoli da radimo sve ono što je Čakir omogućio našem rivalu u Solni - rekao je Bonući

Bonući na meču sa Švedskom Foto: AP Photo/Frank Augstein Bonući na meču sa Švedskom Foto: AP Photo/Frank Augstein

Mogućnost da Italija izostane sa Mundijala u Rusiji ne postoji, tako da o tome ne razmišljam. To je selektor "azura" Đan Pjero Ventura govorio tokom kvalifikacija, ali posle poraza od Švedske (0:1) u prvom meču baraža za SP, ipak će morati da malo koriguje misli i izjave uoči sutrašnjeg revanša.

Doduše, svi u selekciji četvorostrukog prvaka sveta više pričaju o lošem suđenju Turčina Džunejta Čakira i gruboj, čak i prljavoj igri "vikinga", nego o njihovoj bezidejnoj partiji.

- Nadam se da će u revanšu u Milanu sudija da nam dozvoli da radimo sve što je turski arbitar omogućio Šveđanima u Solni - rekao je Leonardo Bonući, defanzivac Italije.

- Toivonen mi je posle samo 30 sekundi slomio nos i ostao je nekažnjen. Prosto ne mogu da verujem da su posle toliko faulova dočekali kraj s 11 igrača. Nemamo izbor, moraćemo da budemo agresivni na "San Siru", biće to prava "tuča".

Italija je, inače, poslednji put sa Mundijala izostala 1958. godine, a Šveđani su preskočili dva prethodna turnira.

A već sutra biće poznata još dva učesnika šampionata u Rusiji, s tim da su Hrvati i Švajcarci pred vratima raja. "Kockasti" u Grčkoj brane prednost od 4:1, dok "sajdžije" imaju 1:0 pred revanš na svom terenu protiv Severne Irske.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: