Milanova ponuda za Sančesa od 47 miliona!

Svetski sport - Subota 15.07.2017 - 12:02

Rosoneri Portugalca žele prvo na dvogodišnju pozajmicu u vrednosti od 7.000.000 evra

Bajern nije zadovoljan učinkom Sančesa FOTO: Action Images Bajern nije zadovoljan učinkom Sančesa FOTO: Action Images

 Milan je postao veliki gospodar fudbalskog tržišta, a čini se da je uprava Rosonera još uvek nije blizu završetka kompletnog posla na transfer pijaci.

Kako javlja portugalski Rekord, uprava kluba sa San Sira poslala je ponudu minhenskom Bajernu za Renata Sančesa, koja glasi – dvogodišnja pozajmica za 7.000.000 evra, plus opcija kupovine na leto 2019. godine za još 40.000.000.

Bajern je mladog 19-godišnjeg fudbalera prošlog leta kupio od Benfike za 35.000.000 evra, uz opciju da transfer na osnovu bonusa dostine 45.000.000, ali Bavarci očigledno nisu zadovoljni onim što su dobili, pa su njega, uz već prodatog Daglasa Kostu, pred početak prelaznog roka oslovili kao prioritetne igrače za prodaju.

Milan je ovog leta već angažovao trojicu veznih igrača, Franka Kesija, Hakana Čalhanoglua i Lukasa Bilju, pa bi eventualni dolazak Portugalca žestoko pojačao i onako jaku konkurenciju na sredini terena.

Sančes prošle sezone nije uspeo da se izbori za svoje mesto pod suncem kod Karla Anćelotija, iako je dobio šansu na samom početku sezone, ali je ubrzo ostau u timu. Na kraju, 17 nastupa u Bundesligi i svega 615 minuta na terenu nisu bili dovoljni da potvrdi epitet velikog pojačanja, što se u Minhenu očigledno ne prašta.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: