Strašne posledice predoziranja: Demi Lovato nije u stanju ni kola da vozi

Zivot i stil - Petak 19.02.2021 - 13:36

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Demi Lovato (28) je nedavno otkrila ima "oštećenje mozga" nakon što je 2018. godine pretrpela tri moždana udara i infarkt posle predoziranja i da zbog toga i danas trpi posledice.

Predoziranje mi je uzrokovalo Predoziranje mi je uzrokovalo "oštećenje mozga" FOTO: Getty Images
Naime, 28-godišnja Lovato je o svom predoziranju govorila u najavi za svoju novu dokumentarnu seriju na Jutjubu pod nazivom "Dancing With The Devil".
 
Premijera serije će biti 23. marta ove godine, a pop zvezda je otkrila razorne posledice nakon predoziranja (za koje se veruje da je heroinom) i tvrdi da je skoro umrla tada.
 
- Predoziranje mi je uzrokovalo "oštećenje mozga". I danas se bavim posledicama toga - dodala je Demi.
 
- Ne vozim automobil, jer imam slepe tačke u vidu, a dugo vremena sam i zaista teško čitala. Bila je to velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, što je bilo skoro dva meseca kasnije, jer mi je vid bio veoma zamagljen - rekla je Demi u dokumentarnoj seriji.
 
- Suočila sam se sa mnogim posledicama i osećam kao da su još uvek tu da me podsete na to šta bi moglo da se desi ako ikada ponovo dođem u mračno mesto. Zahvalna sam na tim podsetnicima i zahvalna sam što nisam morala da budem dugo na rehabilitaciji. Oporavak je duže trajao na emotivnoj strani - kaže Demi.
 
Priznala je da je izvukla neke pozitivne stvari iz tog "bolnog putovanja".
 
- Sve ovo je moralo da se dogodi kako bih naučila brojne lekcije - zaključila je ona.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: