Telegrami saučešća: Smrt Ivana Bekjareva veliki gubitak za glumište

Zivot i stil - Utorak 17.11.2020 - 11:20

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić uputila je telegrame saučešća porodici preminulog glumca Ivana Bekjareva.

Svojim ulogama uvek i bez izuzetka, davao svoj lični pečat FOTO: D. Ristić/OK Radio Svojim ulogama uvek i bez izuzetka, davao svoj lični pečat FOTO: D. Ristić/OK Radio
"Ivan Bekjarev ostaće upamćen po brojnim i raznovrsnim filmskim i pozorišnim ulogama, kojima je uvek i bez izuzetka, davao svoj lični pečat. Njegov lik i delo nastaviće da živi kroz njegove uloge, ali i kroz rad i delo brojnih generacija mladih glumaca, kojima je Ivan Bekjarev bio profesor", navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.
 
I potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici Ivana Bekjareva.
 
Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge kolege, među kojima se prva na društvenim mrežama oglasila Iva Štrljić, njegova studentkinja i prijatelj.
 
"Dragi moj profesore, hvala za sve. Zauvek će mi nedostajati naši razgovori, tvoja podrška, ključni savet u svakom teškom trenutku, to što si uvek umeo da budeš pre svega prijatelj i pre svega čovek. Hvala što si verovao u svoju klasu, učio nas i bodrio. Ne postoji tako velika i snažna reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak. Zauvek tužna što više neću moći da popijem kafu sa tobom i zauvek srećna što si mi baš ti Beki, bio profesor i drug. Nisi nas napustio. Uvek ćeš biti tu", napisala je Iva uz fotografiju sa preminulim glumcem. 
 
Koleginica Marijana Mićić se takođe oprostila od Bekjareva emotivnim rečima...
 
"Zbogom Profesore. Za mene ste prvo bili glumac, poznati glumac. Onda ste mi postali Profesor. I prijatelj. Na kraju smo bili i kolege i partneri. Ali i tada ste ostali prijatelj, drug. Duhom mlad i uvek sa željom za ljudima i druženjem . Pamtiću vas zauvek Profesore i hvala za sve", napisala je Marijana Mićić.
 
Poslednji pozdrav uputio je i glumac Saša Joksimović.
 
"Svemu si me naucio, moj si drugi otac bio. Secam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999 na Akademiji u 5tici.... Onaj vrisak ti se dopao, secam se.... a trebalo je da radimo sad i predstavu...trebalo je... mnogo sam tuzan. Hvala ti za sve.... profesore", napisao je Saša na svom Instagramu.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: