Biković će igrati Teslu u filmu o srpskom naučniku

Zabava - Nedelja 11.03.2018 - 07:40

Pored brojnih glumačkih obaveza u Srbiji i Rusiji, Miloš Biković produciraće ostvarenje o srpskom naučniku Nikoli Tesli. Reč je o srpsko-rusko-holivudskoj koprodukciji u kojoj će i uloga slavnog pronalazača, ukoliko sve bude teklo po planu, pripasti Bikoviću.

Reč je o srpsko-rusko-holivudskoj koprodukciji FOTO: Instagram Reč je o srpsko-rusko-holivudskoj koprodukciji FOTO: Instagram

Gostujući u emisiji Šarenica, srpski glumac koji ređa uspehe i van granica naše zemlje, otkrio je da priprema film o Nikoli Tesli, kao producent.

Uloga slavnog srpskog naučnika pripašće Milošu Biković ukoliko se, kako je glumac uz osmeh objasnio, ne bude našao neki bolji kandidat.   

„Trebalo bi da to bude srpsko-rusko-holivudska koprodukcija.

Želimo da Nikolu Teslu i njegov život prikažemo celom svetu, da njegove ideje, izjave i misli malo probližimo publici širom sveta, a i da pokažemo kako je Srbija dala veliki doprinos tehnološkoj revoluciji i uopšte napretku sveta“, objasnio je Biković.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: