Džejmi Oliver posle kraha u Britaniji otvara restorane na Baliju

Zabava - Subota 23.11.2019 - 14:17

LONDON - Šest meseci nakon što je u Velikoj Britaniji bio prisiljen da zatvori 22 od ukupno 25 restorana, slavni kuvar Džejmi Oliver otvara nekoliko novih objekata izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Džejmi planira da pokrene i međunarodnu franšizu FOTO: NDTV Džejmi planira da pokrene i međunarodnu franšizu FOTO: NDTV
Restorani će biti otvoreni u prostorima u kojima su dosad bili njegovi objekti s italijanskom kuhinjom. Osim toga, Džejmi planira da pokrene i međunarodnu franšizu i do kraja 2020. otvori 21 novi restoran.
 
Inače, on je restorane u Britaniji morao zatvoriti u maju ove godine, pri čemu je hiljade ljudi ostalo bez posla. Tada je kazao da je očajan i žalostan zbog kraha biznisa, prenosi portal Klix.ba.
 
Uprkos tome što su britanski restorani, uključujući i njegov lanac italijanskih restorana, zatvoreni, oni izvan države nastavili su da funkcionišu. Danas, na 27 svetskih tržišta poseduje 70 restorana, koji funkcionišu kao franšize.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: