Horoskop za 16. jul

Zabava - Nedelja 16.07.2017 - 08:51

Pred vama je horoskop za nedelju 16. jul. Sa srećom.

Horoskop za 16. jul. Foto: Mondo Horoskop za 16. jul. Foto: Mondo
LAV
Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima. Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.
DEVICA
Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance. Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.
VAGA
Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti i situacije koje Vas previše iscrpljuju.
ŠKORPIJA
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, odredjena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.
STRELAC
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i neku javnu raspravu
JARAC
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz dogadjaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine. Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.
VODOLIJA
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete Vaš način rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim napornim obavezama.
RIBE
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. U odredjenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti. Sugestija: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju, kao recept za dobro raspoloženje.

 

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: