Horoskop za 20. decembar

Zabava - Utorak 20.12.2022 - 09:26

Pred vama je horoskop za 20. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 20. decembar 2022. godine vam najavljuje prepreke koje nisu u vašoj moći da biste ih uklonili. Ne pokušavajte da sprečite okolnosti, pustite da se sve odvije svojim tokom. Budite strpljivi, a do tada se posvetite privatnom životu - partner ima predlog koji nećete moći da odbijete.
BIK

Konačno možete da uživate u rezultatima koje ste postigli! Danas dobijate vest koju ste dugo čekali, a koja će vam u sekundi popraviti raspoloženje. Imate razloga za slavlje, okupite najbliže i uživajte u ovom danu. Horoskop savetuje da pojačate unos vitamina i više spavate.
BLIZANCI

Dnevni horoskop za 20. decembar 2022. godine je u znaku konflikata. Neke tajne će isplivati na površinu, a mogu da izazovu i prekid komunikacije sa bliskim ljudima. Takođe, danas možete da očekujete priliv novca za zasluge koje ste ostvarili pre nekoliko meseci.
RAK

Horoskop vas danas savetuje da ne trčite pred rudu. Možda će vam dan krenuti haotično, ali to nije razlog da unapred odustajete od svojih zamisli. Strpite se, krajem dana vas očekuje boljitak, za koji će najviše biti zaslužena osoba suprotnog pola koja vas merka već duže vreme.
LAV

Dnevni horoskop za 20. decembar 2022. godine vam predviđa tenziju zbog pregršt obaveza. Vodite računa o onima koje se tiču potpisivanja važnih ugovora i ne donosite nagle odluke. Poruka na mrežama može da vas namami u vrlo neobičan odnos, mnogi bi rekli - zabranjen.
DEVICA

Dnevni horoskop vam najavljuje čudnu energiju. Danas lako možete da se odlučite za promenu životnog stila, bilo da je reč o navikama ili novitetima kada je fizički izgled u pitanju. Kada je ljubavna situacija u pitanju, popričajte sa partnerom - vaša odsustva postaju sumnjiva.
VAGA

Danas izbegavajte dalja putovanja, nisu preporučljiva. Muči vas monotonija koja je nastupila, pa ste željni avantura koje trenutno ne donose dobro. Ne komunicirajte sa svakim ko vam priđe - postavljanje dobrih standarda mogu da donesu partnera kakvog želite.
ŠKORPIJA

Konačno ste postigli ono što želite i u Novu godinu ulazite sa još više ciljeva! Uspeh vas čini neverovatno srećnima i sada shvatate da se svaki mogući trud isplatio. Danas možete da očekujete i jedno iznenađenje od osobe koja vam se dopada ili sa kojom ste u vezi ili braku.
STRELAC

Dnevni horoskop vam savetuje da spustite gard prilikom konflikata. Niste ni svesni koliko rečima u afektu možete da povredite nekoga, do mere kada je povratak na staro doslovno nemoguć. Budite iskreni prema partneru i recite šta vam smeta - suočavanje sa problemom donosi rešenje.
JARAC

Dnevni horoskop za 20. decembar 2022. godine je u znaku novih prilika. Danas možete da očekujete ponudu koja može da poboljša vašu finansijsku situaciju, ali će zahtevati i dosta odricanja. Razmislite da li ste spremni za ovaj krupni korak, poslušajte savet ženske osobe.
VODOLIJA

Dnevni horoskop vam najavljuje novo poznanstvo. Da li ste sigurni da je sve u životu slučajnost ili je ova osoba planski stupila u kontakt sa vama? Osvojiće vas na prvu, ali obratite pažnju na njenu prošlost: može mnogo da se umeša u vaš odnos i poremeti vam planove.
RIBE

Dnevni horoskop za 20. decembar 2022. godine vam predviđa neraspoloženje. Nemate volju da završite ono što morate i imate potrebu za izolacijom. To je sasvim u redu, napunite baterije i tek onda prionite na posao. Imate punu podršku partnera, vreme je da uzvratite istom merom.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: