Horoskop za 23. januar

Zabava - Četvrtak 23.01.2020 - 09:56

Pred vama je horoskop za četvrtak 23. januar. Sa srećom.

Horoskop za 23. januar. Foto: Mondo Horoskop za 23. januar. Foto: Mondo

Ovan

Ne zapostavljajte partnera. Trebalo bi da napravite dogovor sa partnerom oko svega. Težite kompromisu. Danas je sjajan dan za posao i saradnju sa drugim ljudima.
Bik

Nemojte da zapostavljate ljubavni život zato što imate puno obaveza. Sporiji ste nego obično. Nemojte da se nervirate ako kolege ne zanima posao, odradite šta možete sami.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate da zadržite za sebe. Ne opterećujte se previše poslom. Danas je dan za relaksaciju.
Rak

Budite romantičniji. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da se vrati neka osoba iz prošlosti, ali razmislite da li je to stvarno dobro. Saradnja sa drugima na poslu je jako važna, ali bićete zadovoljni na kraju dana.
Lav

Uradite nešto za partnera što odavno planirate. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se odavno dopada. Odličan je dan za dogovore i pregovore sa saradnicima.
Devica

Dobro se osećate u vezi, voljeni ste. Preko posla možete da upoznate neku pozitivnu osobu, ako ste slobodni. Danas je dobar dan za realizaciju nekih ideja koje imate neko vreme.
Vaga

Partner neće biti tolerantan jer ima utisak da ga zapostavljate. Sve ide kako treba na poslu i drugi ljudi su Vam od pomoći. Iskoristite dan za saradnju novim kontaktima.
Škorpija

Imate potrebu za bavljenjem sportom. Moguć je flert. Nemojte da verujete previše drugima. Radite sve što možete sami.
Strelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam ne odgovaraju. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u obaveze koje imate.
Jarac

Danas nema promena, osim što ste napeti. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza. Fokusirajte se malo više na obaveze.
Vodolija

Pomalo sve ide sporije nego inače. Nemate motivaciju za rad. Bavite se sportom, to će Vam prijati.
Ribe

Veoma ste strastveni. Ne gubite vreme na detaljne analize na poslu. Nađite više vremena za prijatelje. Uzimajte vitamine jer je moguć problem sa imunitetom.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: