"Imam više novca nego što sam ikada zamišljao, ne želim više"

Zabava - Utorak 08.08.2017 - 10:23

Glumac, komičar i režiser Aziz Ansari trenutno ne razmišlja o trećoj sezoni serije „Master of None“, njegovom hitu na Netfliksu.

Foto: Getty images Foto: Getty images


"Mislim da su ove dve sezone zaista lične, u pitanju je dosta sadržaja i mnogo ideja“, rekao je u intervjuuu za GQ.

"Potreban mi je minut da dopišem svoju beležnicu. Moj život nije još dovoljno odmakao da bih napisao treću sezonu“, dodao je.

Ansari je u intervjuu govorio i o tome kako je finansijski uspeh uticao na njegovu sposobnost i spremnost za rad.

"Pre neki dan sam razgovarao sa jednim svojim prijateljem. Obojica imamo više novca nego što smo ikada zamišljali. Rekao sam mu: 'možeš li da zamisliš da nas je neko pre pet godina pozvao i rekao - imećete toliko novca kada budete u tim godinama. Šta bi uradio sa tim?'. Verovatno biste rekli mnoge fantastične stvari, zar ne? Sigurno ne bismo rekli: 'Smislio bih kako da napravim više novca, više stvari i nastavio bih da radim stalno'. Svako sada razmišlja o tome kako da napravi više. Ne moram da stvaram još više, napravio sam mnogo toga. Finansijski sam stabilan. Neću nešto stvarati samo radi toga. Želim da nešto uradim zato što sam inspirisan, a sada se trenutno ne osećam tako“, objasnio je glumac.

Ansari je u poslednje vreme putovao svetom – Japan, Francuska, Italija – u želji da "napuni baterije“. Rekao je da se povlači iz života putog sastanaka sa drugim uspešnim ljudima koji se kreću ka još jednoj novoj stvari, smanjio je anksioznost koju je osećao, makar privremeno.

"Nadam se da će više ljudi koji postanu veoma uspešni samo odustati. Zar to nije igra? Da napraviš gomilu novca, preseliš se u Italiju i živiš jedan miran život?. Niko ko radi ono što ja radim, ili bar približno tome, ne planira da kaže 'završio sam'“.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: