Javni sektor mora na dijetu

Nacionalne vesti - Sreda 09.04.2014 - 14:09

Lider SNS-a Aleksandar Vučić rekao je će dosadašnji potpredsednik Vlade Rasim Ljajić sigurno biti deo nove vlade, a da će se tek videti da li će u vladi biti i predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

Javni sektor je punačka dama Javni sektor je punačka dama
"Koje su to sve kombinacije u mojoj glavi, to je mnogo manje bitno od plana vlada", kazao je Vučić i dodao da će o konkretnim rešenjima raspravljati i sa svojim stranačkim kolegama. 
 
On je kao jedan od glavnih planova nove vlade najavio reforme u javnom sektoru i uporedio javni i privatni sektor s punijom i mršavom damom. 
 
"Ili ko što je to Bibi (Benjamin) Netanjahu u Izraelu poredio: privatni sektor je onako jedna zgodna dama, a sa druge strane je jedna punija dama - javni sektor zajedno sa penzijama. Izvinite, ali moraćemo malo da držimo dijetu da bi se izjednačili sa ovom drugom damom koja je značajno ispred nas i mnogo više doprinosi napretku", rekao je Vučić. 
 
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: