Plaćeni da imaju seks u hotelima

Zabava - Sreda 21.02.2018 - 08:15

Jedan australijski par dobio je neobičan posao. Njima je plaćeno da posećuju luksuzne hotele i da zatim pišu o svojim intimnim iskustvima u svakom od njih.

Džastin Engelke i Džesika D Ardžent FOTO: Facebook Džastin Engelke i Džesika D Ardžent FOTO: Facebook

Džesika D'Ardžent (23) i Džastin Engelke (26) pobedili su na takmičenju za pisanje erotskog bloga o putovanjima koji se zove "Places of Intimacy".

Dobili su plaćen smeštaj od dve nedelje u luksuznim hotelima u Sidneju, Melburnu, Bajron Beju, na Tasmaniji i u Zapadnoj Australiji, a sve je trebalo da urade jeste da uživaju i zatim napišu svako svoj erotski vodič po želji.

- Najbolji deo naše sobe jesu tuš i stolica za ljuljanje koja je visila sa plafona. Stolica je bila na savršenoj visini i bila kao pozivnica za nas... podigao sa Džes u nju i nežno je masirao i milovao u ritmu ljuljanja stolice ... - napisao je Džastin u opisu hotela "Atlantik" u Bajron Beju.

Govoreći o iskustvu u hotelu "VDL" u Stenliju na Tasmaniji, Džesika je rekla da je ulaz u hotel izgledao kao "stepenice do sedmog neba".

- Čim sam zatvorila vrata, potrčala sam do stepenica da vidim krevet, ali on me je uhvatio pre nego što sam se popela. Trenutak je bio veoma uzbudljiv. Gurnuo me je uza kameni zid... Naša soba je bila kao raj u kojem smo uživali u društvu jedno drugog - napisala je ona.

Par koji je u vez šest godina, jedan je od 10 izabranih širom sveta kako bi pisali za ovaj nekonvencionalni blog o putovanjima, čiji je sponzor proizvođač kondoma "Skyn".

- Od balkona do kupatila, od sofa do hodnika, "Skyn-ov vodič intimnosti koristi intimna iskustva iz pravog života kako bi čitaoce informisao najboljim mestima gde mogu da se "bace na posao" - saopštio je "Skyn".

Džastin Engelke je rekao da su njegove prijatelje i porodicu zabavili njegovi tekstovi u stilu "50 nijansi" i našalio se da će možda ostaviti vodič i svojim gostima.

- Nismo samo pisali o svojim seksualnim životim, već smo opisivali i hotele - rekao je on.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: