Povučen afrodizijak jer je bio - predelotvoran

Zivot i stil - Subota 12.01.2019 - 13:42

Piće komercijalnog naziva "SX Energy Natural Power" omiljeni je afrodizijak u Zambiji, ali i susednim državama

"Izaziva srčanu aritmiju i predugu erekciju" FOTO: Twitter/Dennis Okari
Kompanija u Zambiji prekinula je proizvodnju pića koje reklamira kao snažan afrodizijak pošto se korisnik u Ugandi požalio na srčanu aritmiju i erekciju koja je, prema njegovom mišljenju, trajala - malo predugo.
 
"Prekinuli smo i proizvodnju i distribuciju i otvorili internu istragu", objavila je kompanija Revin Zambia Ltd.
 
Piće komercijalnog naziva "SX Energy Natural Power" omiljeni je afrodizijak u Zambiji, ali i susednim državama. Reklamira se kao piće za podsticanje polne moći i sadrži prirodne ekstrakte biljaka đumbir i tongkat ali, a za obe je poznato da imaju afrodizijačka svojstva.
 
U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva "sedam sati", ali za jednog Uganđanina to je ipak bilo malo previše. Nakon konzumacije afrodizijačkog napitka požalio se na palpitacije, hladan znoj i erekciju u trajanju šest sati, zbog koje se zabrinuo.
 
Ugandska agencija za lekove analizom je utvrdila da piće sadrži i sildenafil, molekul slavne "Viagre", pa je vlada naredila zaplenu svih količina pića i objavila upozorenje stanovništvu.
 
Ali, vlasnik zambijske kompanije insistira na kvalitetu svog proizvoda, za koji tvrdi da sadrži isključivo prirodne sastojke i poručuje: "U Zambiji sa 'SX Energy Natural Power' nismo nikad imali nikakvih problema"
Večernje novosti, N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: