ŽENA nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

Zabava - Ponedeljak 17.07.2017 - 11:45

Britanska glumica Džodi Vitaker biće prva žena u ulozi glavnog lika u kultnoj Bi-Bi-Sijevoj naučnofantastičnoj seriji „Doktor Hu“.

Džodi Vitaker biće 13. Doktor FOTO: TV Line Džodi Vitaker biće 13. Doktor FOTO: TV Line

Tridesetpetogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detektivskoj drami Brodčerč zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija koji je interpretirao taj lik od 2013. godine i prvi put će se pojaviti u toj ulozi u specijalnoj novogodišnjoj epizodi 2017, navodi se u najavi Bi-Bi-Sija.

Serija Doktor Hu, kreirana 1963. godine drži rekord po dugovečnosti u kategoriji serija naučne fantastike, prema Ginisovoj knjizi rekorda.

U fokusu serije su avanture glavne ličnosti poznate samo kao Doktor, vanzemaljca iz rase Gospodara vremena, koja se kreće vremenskom mašinom koja liči na staru policijsku telefonsku govornicu.

Džodi Vitaker biće 13. osoba koja intepretira ulogu Doktora. Centralna ličnost može da putuje kroz svemir i vreme i može da prelazi u nova tela.

Serija je proslavila 50. rođendan još pre četiri godine kada je simultano u gotovo 100 zemalja emitovana specijalna epizoda tim povodom.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: