Žena Brusa Vilisa mlađa 23 godine

Zivot i stil - Nedelja 04.04.2021 - 15:48

Brus Vilis i Ema Heming zaljubili su se 2007. godine kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a ljubavna idila traje do danas.

Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti FOTO: Profimedia Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti FOTO: Profimedia
Brus Vilis (66) se 2000. godine rastao od Demi Mur sa kojom je bio 13 godina u braku, a kada se to dogodilo nije ni mislio da će se ponovo zaljubiti. Ipak, preko zajedničkog prijatelja upoznao je manekenku Emu Heming (42). Iako je ona 23 godine mlađa od njega, par se zaljubio na prvi pogled.
 
Venčali su se 2009. godine na Beverli Hilsu, a među brojnim poznatim zvanicima bili su Demi Mur i njen tadašnji suprug Ešton Kučer. Venčanju su prisustvovale i ćerke Brusa i Demi, i svi su se divili skladnom odnosu koji imaju uprkos razvodu.
 
Ema i Brus su 2012. godine dobili prvo dete, ćerku Mabel, a dve godine kasnije i Evelin. Nakon deset godina braka 2019. godine sretni par je obnovio svoje zavete na romantičnoj ceremoniji.
 
Ipak, prošle godine su se fanovi uplašili da je njihovoj ljubavi došao kraj kada je Brus objavio da karantin provodi sa Demi Mur i njihovom decom. Do svađe ili razvoda nije došlo, jer su oni pronašli sjajan način da međusobno funkcionišu. Brus je sa Emom srećniji nego ikada.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: