Žene lako pronalaze ljubavnike

Zivot i stil - Subota 28.09.2019 - 12:53

Žene varaju muževe u potrazi za ljubavlju, emocionalnom ispunjenošću i romantikom, dok muškarci žele seksualno uzbuđenje i izlaz iz monotonog braka

One se češće zaljubljuju u ljubavnike FOTO: Shutterstock One se češće zaljubljuju u ljubavnike FOTO: Shutterstock
Žene varaju muževe u potrazi za ljubavlju, emocionalnom ispunjenošću i romantikom, dok muškarci žele seksualno uzbuđenje i izlaz iz monotonog braka, ali i da nahrane ego - pokazalo je istraživanje jednog britanskog portala.
 
One se češće zaljubljuju u ljubavnike i u preljubu se upuštaju posle pet, a oni posle šest godina braka.
 
Oba pola se slažu da je monogamija neprirodno stanje, mada 76 odsto dama i 67 odsto muškaraca tvrdi da uprkos prevari i dalje vole bračnog partnera. Oko 80 odsto preljubnika namerava da ostane u braku, dok bi 40 odsto žena i 30 odsto muškaraca zatražilo razvod u slučaju da saznaju da ih partner vara.
 
- Žene lakše pronalaze ljubavnika i najčešće imaju potpunu kontrolu nad tom vezom - kaže Emili Poup sa britanskog portala.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: