Nazad

Partner 2019: Jumko predstavlja NEVIDLJIVU TKANINU (FOTO)

Izvor: OK Radio - U fokusu - Utorak 25.06.2019 - 11:20

U Beogradu se održava Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2019” na kojem učestvuje i kompanija „Jumko“ iz Vranja.

Štand
Vranjska kompanija se po deveti put predstavlja na ovom sajmu koji se pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije, održava od 25. do 28. juna.
 
Na svom sajamskom štandu „Jumko“ je izložio opremu i proizvode koje koriste Vojska Srbije, Ministarstvo unutrašnjh poslova, ali i druge specijalizovane službe poput vatrogasaca.
 
Branislav Trajković, generalni direktor „Jumka“ kaže za OK Radio da očekuje veliku posećenost zainteresovanih na štandu vranjske firme.
 
Vranjanci su po prvi put izložili svoj novi proizvod, takozvanu „nevidljivu tkaninu“ koju ne registruju termo kamere i koja se koristi za pokrivanje naoružanja i opreme.
 
Trajković navodi da očekuje plasman „Jumkovih“ proizvoda na inostrana tržišta, posebno u zemljama Afrike, što bi značilo i više posla i veći prihod za vranjske tekstilce.
 
Prema najavama iz Ministarstva odbrane, predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić otvoriće zvanično deveti sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2019“ u 13 časova, u Hali 4 na Beogradskom sajmu.
 
Svečanom otvaranju najznačajnijeg sajma naoružanja i vojne opreme u Jugoistočnoj Evropi prisustvovaće i ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.
 
Pokrovitelj sajma „Partner 2019“ je Ministarstvo odbrane Republike Srbije, suorganizator JP „Jugoimport SDPR“, a izvršni organizator Beogradski sajam.
 
Na sajmu će nastupiti 128 izlagača, 96 iz Srbije i 32 iz inostranstva.
 

Foto Galerija

Jumko na Sajmu naoružanja i opreme Partner 2019

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: