JUMKO na Sajmu naoružanja i vojne opreme PARTNER 2019

Lokalne vesti - Sreda 19.06.2019 - 12:34

Pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije, od 25. do 28. juna u Beogradu održaće se 9. Međunarodni sajam naoružanja i opreme “Partner 2019”, gde će svoje proizvode izložiti i Kompanija “Jumko” iz Vranja.

Jumko predstavlja svoje proizvode na štandu. Foto: S.Tasić/OK Radio Jumko predstavlja svoje proizvode na štandu. Foto: S.Tasić/OK Radio

Štand “Jumka” je u Hali 1 Beogradskog sajma na kome će biti izložene vojne i policijske uniforme i zaštitna balistička oprema iz proizvodnog programa.

Pred učesnicima u proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme, stručnjacima i privrednicima je novi PARTNER - 9.

Međunarodni Sajam naoružanja i vojne opreme, koji se svake neparne godine održava na Beogradskom sajmu, je i nova prilika za predstavljanje, uspostavljanje novih i obnavljanje postojećih kontakata i saradnje i novo pozicioniranje na značajnom, vrednom i dinamičnom tržištu Jugoistočne Evrope.

Pokrovitelj do sada održanih manifestacija PARTNER, pa i naredne, je Ministarstvo odbrane Republike Srbije radi prezentacije naučnih, istraživačkih, opitnih, remontnih i obrazovnih mogućnosti svojih institucija sa jedne i potreba Vojske Srbije sa druge strane, što rezultira učešćem velikog broja uglednih inostranih izlagača, domaćih proizvodnih i zastupničkih firmi, zainteresovanih za uspostavljanje trgovinske, naučno - tehničke saradnje i kooperacije.

Suorganizator 9. Sajma naoružanja i vojne opreme biće kao i u godinama od osnivanja Jugoimport - SDPR J.P. - lider u oblasti proizvodnje, integracije i promocije naoružanja i vojne opreme u Regionu i respektabilni učesnik na svetskom tržištu - nosilac opremanja Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije složenim sistemima iz uvoza i sopstvene proizvodnje.

Nosilac tehičke realizacije Sajma NVO PARTNER je Beogradski sajam, vlasnik najreprezentativnijih sajamskih objekata površine 100.000 m2 i pružalac sajamskih usluga sa tradicijom dugom više od osam decenija, partner u realizaciji najuglednijih i najzahtevnijih manifestacija, kakav je Sajam naoružanja i vojne opreme PARTNER.

Pored poslovnog, PARTNER 2019 će imati i promotivni karakter - medijima i zainteresovanoj publici biće predstavljeni najsavremeniji primerci naoružanja i vojne opreme.

Očekuje se da će deveti PARTNER premašiti rezultate prethodne manifestacije održane 2017. godine na kojoj se predstavilo 128 izlagača iz Srbije, Austrije, Belorusije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Velike Britanije, Danske, Indije, Italije, Irske, Kine, Nemačke, SAD, Slovenije, Finske, Francuske, Holandije, Hrvatske, Crne Gore, Češke Republike, Švajcarske i Švedske.

Sajam je održan na 25.000m2 bruto izložbenog prostora, regostrovano je 7.500 posetilaca i jedanaest zvaničnih delegacija ministarstava odbrane, oružanih snaga i državnih institucija partnerskih zemalja i organizacija, kao i brojni predstavnici proizvođača i poslovni partneri iz više od 30 zemalja.
 
 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: