Nazad

Dinamo: U Zemun po BODOVE, pa da PODVUČEMO CRTU

Izvor: OK Radio, Mozzart sport - Lokalni sport - Ponedeljak 17.12.2018 - 12:00

Dinamo iz Vranja danas igra u Zemunu odloženu utakmicu 21. kola Super lige Srbije sa istoimenom ekipom

Jovanović: Možemo do pozitivnog rezultata FOTO: YouTube printscreen
Utakmica između Zemuna i Dinama je odložena zbog jakih snežnih padavina, a meč je zakazan za ponedeljak u 13 časova.
 
Ova dva kluba drže poslednje dve pozicije na tabeli Super lige Srbije ali Zemunci su svakako u boljoj situaciji, s obzirom na to da da na kontu imaju osam bodova više od današnjeg rivala.
 
Vranjanci se na predstojećem meču nadaju osvajanju bodova koji su im preko potrebni, iako su svesni da je Zemun ipak u prednosti.
 
Uprkos problemima sa povredama pojedinih igrača, idemo da se nadigravamo i verujem da možemo do pozitivnog rezultata - rekao je trener Dinama Radmilo Jovanović.
 
On se osvrnuo se i na aktuelnu kadrovsku situaciju u timu.
 
- Upravni odbor i predsednik Dragan Antić na kraju jeseni napraviće korekciju tima, detaljnu analizu učinka svakog igrača i doneti odluku ko ostaje, a ko odlazi iz kluba - najavio je Jovanović.
 
Sa druge strane, domaćini su svesni da bi nisu u poziciji da bilo koga potcenjuju, tim pre što su u avgustu doživeli minimalni poraz u Vranju
 
- Bilo bi lepo da jesenji deo sezone završimo pobedom i donekle se iskupimo za prethodne neuspehe
 
Imamo manjih kadrovskih problema, ali ko god izađe na teren očekujem da pruži maksimum
 
Neće nas zavarati plasman Vranjanaca, reč je o mnogo kvalitetnoj ekipi, nego što govore rezultati - rekao je trener Zemuna Dejan Đurđević.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: