Konačno POBEDA: Dinamo savladao Zemun

Lokalne vesti - Nedelja 26.08.2018 - 20:18

Fudbaleri Dinama iz Vranja ostvarili su svoju prvu pobedu u Super ligi Srbije savladavši u Surdulici ekipu Zemuna sa 1:0.

Konačno, slavlje FOTO: Facebook/Dinamo Vranje, arhivska fotografija Konačno, slavlje FOTO: Facebook/Dinamo Vranje, arhivska fotografija
Pobedonosni gol za Vranjance postigao je Željko Dimitrov u 46. minutu.
 
Dinamo je svim snagama jurišao na pobedu i bio nadmoćnija ekipa na terenu.
 
Od 82. minuta, obe ekipe su igrale sa po 10 igrača, jer su crvene kartone dobili Nikola Đurić, bek Dinama i Stevan Luković, vezista gostiju.
 
Dinamo je imao i značajnu podršku sa tribina Gradskog stadiona u Surdulici, jer su najvatreniji navijači „žutih“ organizovano, iz Vranja doputovali sa pet autobusa
 
Nakon ove utakmice, gosti iz Zemuna su zauzeli poslednje mesto na tabeli Super lige Srbije, ostavši jedina ekipa bez pobede u dosadašnjem delu šampionata.
 
Nakon šest kola, Vranjanci su jedno mestu iznad, na 15. poziciji sa tri boda osvojena u ovom duelu.
 
I pored nepovoljne gol razlike od 2:11, ova utakmica imala je veliki psihološki značaj za Vranjance koji su konačno „razbili maler“ i postigli prve, veoma značajne bodove u elitnom fudbalskom društvu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
26.08.2018. , 22:26
Da ne budemo zajedljivi,isti sponzor,pa malo Dinamo da se pogura,injekcija Ali videcemo dalje Recko je sumnjiv tip I njemu Niko ne veruje I kad je sto posto upravu,vuk dlaku menja Ali ne I cud.